Segítünk...

Koraszültél?
Koraszülött a gyermeked?

olvasd el

Segítünk...

Szülés – születés

Kora/szülésélmény feldolgozás

 

olvasd el

Segítünk...

Család- és párkapcsolat segítés

Perinatális szaktanácsadás

Hordozási tanácsadás

Veszteség- és gyászfeldolgozás

Nem választod...megtörténik...

Fotópályázat - díjazottak

2013.12.10.

A “Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület a Koraszülött Gyermekekért és Családjukért valamint a Zalaegerszeghír.hu a Koraszülöttek Világnapja alkalmából fotópályázatot hirdetett “Koraszülött vagyok. Ők a családom!” – címmel.

 A pályázatra több mint 50 kép érkezett, amit ezúton is köszönünk a résztvevőknek.

A fotópályázat nyertesei:

1.helyezett: Hédi és Léna
2.helyezett: Apa & Fia
2.helyezett: Alíz
3.helyezett: Máté “Isten ajándéka”
.
A közönségdíjas szavazás nyertesei:

“Vigaszág”: Anna és Gergő

A szavazás nyertese: Lara és Mira
Tovább...

Gyed-extra

2013.11.16.

Áttörést hozhat a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában. A nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos szerint áttörés várható a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában a gyed melletti munkavégzés tilalmának feloldásával. A kormány döntött a gyed-extra 2014. januári bevezetéséről, a diplomás gyedről, és a kisgyermekeseket foglalkoztató munkáltatók újabb adókedvezményeiről.

Tovább...

Családi nap - Koraszülöttek Világnapja 2013

2013.11.07.

Családi nap programjairól részletesen.

2013. november 16-án, szombaton 10,00 – 18,00 óra között találkozzunk a ZVMK-ban (volt Apáczai VMK), Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.

Gyermekfoglalkozások és programok, workshop, tanácsadás…egésznap a miénk!

Tovább...

Fotópályázatról

2013.10.25.

Socks For Life - Zoknik az életértKoraszülöttek Világnapja alkalmából “Koraszülött vagyok. Ők a családom!”-címmel fotópályázatot hirdettünk melyre nagy örömünkre folyamatosan érkeznek a képek.

A pályázatra több mint 50 kép érkezett, amit ezúton is köszönünk a résztvevőknek.

Az eseményeknek viszont itt még koránt sincs vége, hiszen a közönségdíjas szavazás november 10-ig tart.

Tovább...

"Koraszülött vagyok. Ők a családom!" - fotópályázat

2013.10.15.

A “Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület a Koraszülött Gyermekekért és Családjukért valamint a Zalaegerszeghír.hu a Koraszülöttek Világnapja alkalmából fotópályázatot hirdet “Koraszülött vagyok. Ők a családom!” – címmel.

 

Ha szeretnéd megmutatni magatokat, nincs más dolgod, mint elküldeni egy képet a családotokról november 4-ig az info.koranerkeztem@gmail.com email-re vagy postai úton a “Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület- 8900, Zalaegerszeg Béke u. 28. címére.

Tovább...

Jótékonysági partiról - 2013

2013.09.25.

zalaegerszeghir_headerMaXimálisan eredményes jótékonysági parti remek hangulattal és rappelő ?Berényi-testvérekkel”

.

A nagy sikerű “Rúgd a labdát, Zeg!” focitorna után újabb nagyszabású, komoly tömeget megmozgató rendezvényre került sor az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség zalaegerszegi tagozatának szervezésében. Augusztus 30-án, pénteken este jótékonysági bulival zárták a nyarat, melynek teljes jegy- és tombolabevételét a koraszülött gyermekek és családjaik segítésével foglalkozó Korán Érkeztem Közhasznú Egyesület javára ajánlották fel.

Tovább...

A kisbaba valódi szükségletei

2013.09.02.

Amikor várva várt kisba­bánk először jelentkezik, természetesen első gondolataink egyike, hogy szeretnénk neki mindent megadni, amit csak lehet. De vajon tudjuk-e, hogy mi az a minden, amire a kisbabának szüksége van?

Tovább...

Mi is ott voltunk...

2013.08.05.

Az Anyatejes táplálás Világnapja alkalmából csütörtökön (2013. augusztus 1-én) a Napsugár úti óvodában köszöntötték a zalaegerszegi védőnők azokat az kismamákat, akik gyermeküket tartósan anyatejjel táplálják.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a kisbabák anyatejjel történő táplálásának fontosságára. Az anyatej olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket a modern tudomány egyenlőre nem képes pótolni. Akadnak olyan esetek, amikor a kismamák nem tudnak szoptatni. Ilyenkor önzetlen kismamák által leadott plusz anyatejet kapják meg az újszülöttek.
A rendezvényen résztvevő kismamák mellett egyre több apuka is megjelent.

Tovább...

Anyatejes Világnap

2013.07.12.

1992-től tartják világszerte az Anyatejes Táplálás Világnapját, más néven a Szoptatás Világnapját. Rengeteg program várja az érdeklődőket országszerte, köztük Zalaegerszegen is.

Tovább...

Magasabb összegű családi pótlék

2013.06.05.

Új rendelet a magasabb összegű családi pótlék jogosultságáról- a gyermekneurológus szemszögéből… címmel a

Tovább...
1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13