Jótékonysági partiról

Jótékonysági partiról

zalaegerszeghir_headerMaXimálisan eredményes jótékonysági parti remek hangulattal és rappelő ?Berényi-testvérekkel”

A nagy sikerű ?Rúgd a labdát, Zeg!? focitorna után újabb nagyszabású, komoly tömeget megmozgató rendezvényre került sor az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség zalaegerszegi tagozatának szervezésében. Augusztus 30-án, pénteken este jótékonysági bulival zárták a nyarat, melynek teljes jegy- és tombolabevételét a koraszülött gyermekek és családjaik segítésével foglalkozó Korán Érkeztem Közhasznú Egyesület javára ajánlották fel.

Bár a plakáton szereplő 10 órás kezdés után bő fél órával jobbára még csak a személyzet tagjai és a szervezők lézengtek a parti helyszínéül szolgáló Studio Gardenben, azért az idő előrehaladtával lassan szállingózni kezdtek az emberek, az éjfél körül érkező két sztárvendéget, Szőke Zoltánt és R. Kárpáti Pétert pedig már egészen szép kis tömeg fogadta.

A két színészről nyilván sokan tudják, de a rend kedvéért fontos megemlíteni, hogy a számukra országos ismertséget hozó közkedvelt szappanoperát megelőzően egyaránt évekig tagjai voltak a Hevesi Sándor Színház társulatának. Bár az este folyamán természetesen bőven akadt lehetőség a velük való közös fotózkodásra is, Fábry után szabadon nemcsak ?jelenlétükkel emelték az est fényét?, hanem némi meglepetés-produkcióval is készültek: Ganxsta Zolee és a Kartel A jó, a rossz és a Kartel című rapklasszikusának egy egészen sajátos szövegű átdolgozását adták elő a Berényi-klán két fenegyerekének bőrébe bújva. A fél 3 táján esedékes tombolasorsolás idejére már jócskán felduzzadt tömeg hangulata a tetőfokára hágott, a nyereményjátékban pedig aláírt mezek, labdák és egyéb értékes ajándékok találtak gazdára.

Sztárvendég a házban – R. Kárpáti Péter rajongók közt

A könnyedebb, populárisabb dallamokat kedvelőknek nem lehetett különösebb okuk panaszra a zenét illetően, a dj-k igyekeztek a népszerű slágerek minél szélesebb körét felhasználva összeállítani a repertoárjukat. Dübörgött mindenféle muzsika a hangszórókból Adele-től Sean Paulig, sőt, valahonnan még az AC/DC Highway To Hell-je is előkerült, igaz, nem eredeti formájában, hanem partikompatibilissé remixelt változatban.

Herold Barnabás főszervező, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség zalaegerszegi elnöke mind a hangulat, mind a bevétel tekintetében sikerként értékelte a bulit, hiszen 500-nál is több belépőt sikerült eladniuk, ez pedig kiegészülve a tombolajegyek értékesítéséből származó pénzzel már elég jelentős összegnek mondható. Kérdésünkre elmondta, elsősorban azért esett a választásuk a Korán Érkeztem Közhasznú Egyesületre a támogatandó szervezet kiválasztásakor, mivel az IKSZ-ben nagyon fontosnak tartják a magzatok, az újszülöttek, illetve a kisgyermekek életének védelmét.
Végül azt is hozzátette, legközelebbi rendezvényükkel a középiskolásokat célozzák meg: ez várhatóan egy előadássorozat lesz, melynek célja, hogy segítse a fiatalok eligazodását a felsőoktatás világában, illetve felkészítse őket a jövő előttük álló kihívásaira

 2013. szeptember 3.

forrás: ZalaegerszegHír Közéleti Portál 

.

.

 

______________________________________________________________

A koraszülötteknek gyűjtöttek

 

Zalaegerszeg  – Jótékonysági bulira hívta az embereket az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség a hétvégén. A múlt pénteken tartott rendezvény teljes bevételét a “Korán érkeztem” Egyesület javára fordítják a fiatalok.

 

 A videót itt megtekintheted: klikk ide!

.

.

.

Ünneplőbe öltözött az egyik megyeszékhelyi szórakozóhely pénteken. A közelmúltban alakult jobboldali szervezet, azért hívta életre a programot,  mert mint mondták a fiatalokat így lehet a legkönnyebben megmozgatni egy-egy nemes cél érdekben.

A fiatalok hívószavára sokan érkeztek pénteken éjszaka. Mintegy négyszázan érkeztek éjszaka, így pedig több mint kétszázezer forintot sikerült összegyűjteni az est során.

 

 

 

 

 

 

ZTV Híradó 2013-09-02