Segítünk...

Koraszültél?
Koraszülött a gyermeked?

olvasd el

Segítünk...

Szülés – születés

Kora/szülésélmény feldolgozás

 

olvasd el

Segítünk...

Család- és párkapcsolat segítés

Perinatális szaktanácsadás

Hordozási tanácsadás

Veszteség- és gyászfeldolgozás

Nem választod...megtörténik...

Megújult a weboldalunk, végre!

2012.02.10.

Mostantól itt! Minden  témában a koraszülöttségről, az Egyesület munkájáról! www.koranerkeztem.hu

 

Tovább...

A koraszülés veszélye időben felismerhető "lehetne"!

2012.02.10.

A terhesség során a szülők egyik rémálma, hogy kisbabájuk túl korán jön világra, emiatt élete veszélyben foroghat, vagy maradandó károsodása lehet.

Sajnos hazánkban a koraszülés diagnosztizálásának és kezelésének gyakorlata messze a világszínvonal alatt van. Nem lehet ugyan teljes biztonsággal megelőzni a koraszülést, de annak kockázatát időben fel lehet ismerni és hatásosan kezelni, ez pedig jelentősen növeli a kisbaba életkilátásait.

 

Tovább...

Egészségügyi séták Kanadában

2012.02.10.

A személyesebb és szubjektívebb kórházi tapasztalataim aköré az élmény köré épülnek, hogy mindig tudtam, mi történik velem és a gyerekkel, és miért.

Bármire rákérdezhettem, és minden kérdésre valami ésszel felfogható értelmes magyarázat volt a válasz. Még ha nem is értettem egyet az elhangzottakkal – volt ilyen -, legalább az agyamba került egy adag végiggondolható információ, feltehettem egy csomó további kérdést, és vagy meggyőződhettem arról, hogy mégiscsak igazuk van, vagy egyedül eldönthettem, hogy mi az, amit tényleg nem szeretnék, és mi az, amiben a kétségeim ellenére hagyom, hogy tegyék amit ők jónak látnak. Az érveik között sose szerepelt, hogy “mert ez a szabály”, de ennek sok oka van.

Tovább...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11