Segítség a koraszülött gyermekeknek

Segítség a koraszülött gyermekeknek

2012 májusában nyílt a Koraház. Elsősorban koraszülött gyermekeknek és családjuknak nyújtanak segítséget. A speciális igényű gyerekeknek játékos élményt nyújtó foglalkozásokat kínálnak a szakemberek.

Az izgő-mozgó tornán a babák együtt tornáznak édesanyjukkal. Itt elsősorban az egyensúlyt és a mozgáskoordinációt fejlesztik, játékok és mondókák segítségével.

A Koraházban gyógytornászok, gyógypedagógusok, pszichológusok foglalkoznak a gyerekekkel. A szülőknek pedig lelki segítésnyújtást, tanácsadást biztosítanak.

 A KoraHázban készült  videó megtekinthető itt, klikk!

Koraház több programja térítésmentesen is elérhető. A foglalkozásokon koraszülöttek mellett, azok a gyerekek is részt vehetnek, akiknek például tanulási nehézségeik vannak, vagy szívesen játszanának együtt testvérükkel.

forrás: ZTV Híradó

Továbbá…

A támogató – fejlődést segítő programokat vezető szakemberek a problémával rendelekező időre érkezett gyermekeket, családokat is várják! Ezekkel a módszerekkel tudunk segíteni – klikk!

Ha kérdése van, ha nem tudja hova menjen, kihez forduljon, keresses minket!

Az élményre épülő – különbözü korúcsoportú – kiscsoportos – mondókás, zenés, kézműves, hangszeres… – programok is nyitottak! Órarendben megtekinthetők részletesen!

ÓRAREND – klikk!  Bővebb felvilágosítás, bejelentkezés a fenti elérhetőségeken!