?Koraszülött vagyok. Ők a családom!” – fotópályázat

?Koraszülött vagyok. Ők a családom!” – fotópályázat

A ?Korán érkeztem? Közhasznú Egyesület a Koraszülött Gyermekekért és Családjukért valamint a Zalaegerszeghír.hu a Koraszülöttek Világnapja alkalmából fotópályázatot hirdet ?Koraszülött vagyok. Ők a családom!? – címmel.

Ha szeretnéd meg

Socks For Life - Zoknik az életért

mutatni magatokat, nincs más dolgod, mint elküldeni egy képet a családotokról november 4-ig az info.koranerkeztem@gmail.com email-re vagy postai úton a ?Korán érkeztem? Közhasznú Egyesület ? 8900, Zalaegerszeg Béke u. 28. címére.

A legjobb három képet, szakmai zsűri választja ki. A közönség szavazás nyertesét, valamint a dobogós képek tulajdonosait értékes nyereményekkel díjazzuk.

A képekre szavazni a zalaegerszeghir.hu Facebook oldalán, a ?Korán érkeztem fotópályázat? mappában lehet.

A legjobbnak ítélt 30 fotóból kiállítás nyílik, mely megtekinthető lesz Zalaegerszegen a Városrészek Művelődési Központjában (volt Apáczai VMK, Apáczai tér 5. szám alatt), 2013. november 11. és 2013. november 17. között.

A pályázati ismertető:

? A pályázatra benyújtott képek készülhetnek koraszülött babá(k)ról családi környezetben (anyával és/vagy apával, tesóval, nagyszülőkkel).

? A kép állhat több fotóból is (pl.fotómontázs).

? Digitális- és nyomtatott formátumú képekkel is lehet pályázni.

? A fotóidnak kérjük, minden esetben adjál címet! Ha a fotóhoz kapcsolódik egy kedves történet és leírod, annak is nagyon örülünk!

? Ha szeretnéd, hogy mások is megtudják, hogy honnan indultatok, megírhatod nekünk a gyerkőc keresztnevét, születési évét vagy most mennyi idős, hányadik hétre érkezett és mekkora súllyal.

? A közönségdíjas szavazás 2013. november 10-ig tart.

? Kérdésedre szívesen válaszolunk: info.koranerkeztem@gmail.com email címen vagy +36 30/7218-731 telefonszámon!

Ha szavazol vagy részt veszel a versenyen, kérjük kedveld a Zalaegerszeghír Közéleti Portál Facebook oldalát!

Amennyiben a fotó a megadott címek valamelyikére beérkezik, a beküldő és a képen szereplő személy vagy személyek hozzájárulnak, hogy megadott adataik nyilvánosan megjelenjenek.

 forrás: ZalaegerszegHir

Fotópályázat felhívás

 Socks For Life - Zoknik az életért