KoroKan Kópé Gyermekmasszázs-tréning indul

KoroKan Kópé Gyermekmasszázs-tréning indul

Szeretnék megosztani Veled néhány hasznos, gyakorlati tudnivalót a KoroKan Kópé Gyermekmasszázs-tréninggel kapcsolatban.A tréninget elsősorban olyan anyukáknak szervezzük, akik szeretnének aktívan bekapcsolódni sérült gyermekük állapotának szinten tartásába, javításába.

Természetesen más számára is nyitott a tréning, amennyiben elfogadja, hogy a KoroKan Kópé Gyermekmasszázs-tréning célja a családtagok kezelése, akár egészségesek, akár sérültek, és a megszerzett tudás birtokában önálló kereső tevékenységet nem folytathat.
Csodát nem tudunk tenni, de sok éves tapasztalat és szakemberek szavai (ld. a honlapunkat) támasztják alá, hogy az emberi kéz érintése milyen erős pozitív hatással bír, és a KoroKan-nak valóban számtalan jótékony hatása van, ? arról nem is beszélve, hogy a Te kezedben van a döntés, hogy mikor, milyen gyakorisággal masszírozod családtagodat (és ne feledkezz meg arról sem, mennyi pénzt tudsz így megtakarítani J.

Jelentkezés: a mellékelt Jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével (ezt lehet elektronikusan, vagy kitöltés után lefényképezve messengeren küldeni, ami egyszerű)

  1. Időpont:

2018 augusztus 17. péntek (amennyiben számodra a munkahét napja oldható meg könnyebben) 9.00 ? 16.30

VAGY

2018 augusztus 25. szombat (amennyiben a hétvégi egy nap elfoglaltság megoldható számodra) 9.00 ? 16.30

  1. Időtartam:

A tréning 7+1 órát foglal magában ( a +1 óra egyéni igény szerint van, ha valaki szeretné még begyakorolni a fogásokat, plusz kérdése van: erre egyeztetünk egy alkalmat személyesen)

  1. Helyszín:

Zalaegerszeg, Életfa Műhely, Táncsics utca (Dél Hercegnője épület Táncsics utcai frontja, fogorvos mellett)

4.Díj:

8.500 Ft – Fizetés: a tréning napján a helyszínen

  1. Amit hozni kell:
  • kényelmes tréningruha,
  • egy polifoam matrac,
  • 2 kisméretű párna (láb alá),
  • jegyzetet kaptok (esetleg toll legyen veletek)
  1. Étkezés:

önellátó :), de van a szomszédban egy étterem, bolt, lehet hozni otthonról elemózsiát, lehet pizzát rendelni, teát, kávét lehet fogyasztani, van vízforraló

Hálás volnék, ha az érintett szülők megírnák gyermekük, családtagjuk speciális problémájának nevét, utána tudjak nézni, előre is köszönöm.

Kérlek, ha jelentkezel, de mégis közbejön valami, ami megérkezésedet gátolja, tudasd velem telefonon, üzenetben, különben vár rád a csoport?

Bármilyen kérdésetek van, keressetek bátran! 20/498-6336 vagy ezen az email-címen.

Üdvözlettel Hadászi Ágnes

Kópé Gyermekmasszázs-tréning (3)