KOREXPO

KOREXPO

TÚL A PIC-EN” címmel  KORE által szervezett nagyszabású programjához csatlakozott a “Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület! Mindenkit sok szeretettel várunk!

Időpont: 2016. május 14. szombat 10,00 -17,00 óra között

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

 

KOREGURU

A rendezvény fővédnöke: Novák Katalin Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkár
A Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület (KORE) fő célkitűzése 2011. évi megalakulása óta a koraszülésben érintett családok megsegítése, elsősorban információk nyújtásával, illetve a sorstársi közösség erejével.

Ennek érdekében 2012. óta minden évben megrendezzük a Koraszülöttek Világnapját, üzemeltetjük az ország első koraszülött-témájú honlapját, a www.koraszulott.com oldalt, 2015-ben információs füzetet adtunk ki PICi Füzet címmel. Hiszünk a koraszülött-ellátás családbaráttá tételének és az érintett családok mentális támogatásának fontosságában.

A KORE az idei évben a Kenguru Módszer Világnapja alkalmából 2016. május 14-én, szombaton, a Lurdy Konferencia-, és Rendezvényközpontban rendezi meg “KOREXPO 2016″ elnevezésű eseményét.

Tapasztalataink szerint a koraszülés olyan traumatikus élethelyzet, mely “Túl a PIC-en”, akár évekkel bekövetkezése után is érezteti hatását a családok életében.

Rendezvényünk célja, hogy áttekintsük azokat a témákat, amelyek az érintett családokban nehézséget okozhatnak, és bemutassuk az elérhető segítő lehetőségeket, illetve ismertessük a korai intervenció, korai fejlesztés rendszerét.

A rendezvény célcsoportja a koraszülésben érintett családok, valamint várjuk minden koraszülöttekkel foglalkozó szakember, gyermekorvosok, védőnők, és a korai intervencióban dolgozó szakemberek részvételét is.

 

A rendezvény megtekintése ingyenes!

Szervező:

Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület
6600 Szentes, Honvéd u. 10.
info@korexpo.hu

 

A rendezvény keretében a “Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület standját is meglátogathatjátok!

Az előadások keretében Szülősegítés – sorstársi segítés címmel az Egyesület elnöke is bemutatkozik!

 Gyertek el Ti is, találkozzunk május 15-én!