Egész napos programok a Koraszülöttek Világnapján

Egész napos programok a Koraszülöttek Világnapján

2013-11-18 21:05 Zalaegerszeg
Szombaton folytatódott a Koraszülöttek Világnapja alkalmából rendezett programsorozat az Apáczai VMK-ban. A családi napon díjazták a fotópályázatra készült képeket, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség pedig adományt adott át a Korán érkeztem koraszülött egyesületnek. A rendezvényre egész napos programokkal készültek a szervezők.
.
.
.

A ?Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület tevékenységével széleskörű segítséget és támogatást nyújt a koraszülött babák és családjaik számára. A két napos programsorozatot az Apáczai VMK-ban tartották.

Délután kézműves foglalkozással, légvárral, arcfestéssel, ping-ponggal, és egész napos játékos programokkal várta az egyesület a családokat. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség 200 ezer forintot adott át a ?Korán érkeztem” szervezet számára, amelyet még nyáron gyűjtöttek, egy jótékonysági rendezvény alkalmával.

A rendezvényen egy csomagolós játékkal kedveskedtek a szervezők a kisebbeknek, majd a Swans Balett- és Tánciskola diákjai mutatták be produkciójukat.

ZTV Híradó

forrás: Régió1 hírek