Beszélgetések a koraszülésről…

Beszélgetések a koraszülésről…

2021-ben is folytatódik…
.
Minden hónap második szerdáján 10,00 -11,00 óra között!
Beszélgetések a koraszülésről…
egyéni és kiscsoportos konzultáció
.
ONLINE, így az országból bárhonnan tudsz csatlakozni!
INGYENES, viszont jelentkezéshez kötött – szükésges a chatbelépőhöz!
Koraszülésünk történései maradandó emlékek, rögzülő érzések, élmények lesznek. Élmények, amelyek életünk végéig aktívak maradnak, érzelmileg mindig megérintenek. Közöttük olyan érzelmek, amelyeket jólenne “letenni”, “helyre tenni”, “megérteni”, “átadni” vagy “gyógyítani”.
A Beszélgetések a koraszülésről… kiscsoportos konzultáció megtartó teret és aktív időt ad, arra, hogy egy megértést segítő, feldolgozó folyamatba kerüljünk. Lehetőséget ad az érzelmek feldolgozásra, koraszülés történetünk elfogadhatóvá tételéhez, hozzásegít az anyai minőségünkhöz, korababánkhoz való kapcsolódáshoz.

B. Bengő Hajnalka vagyok érintett, sorstárs szülő- a most kiskamasz Lánykám “A” magzatként 550 grammal 25 hétre született, “B” magzat Kisfiam Vendégbaba az életünkben.
Megterhelő, érzelmileg ingadozó út vezetett, hogy helyén tudjam kezelni a velünk történteket, megtanuljak “jól” együttélni, hordani a terhet.
Tíz éve dolgozom a “Korán érkeztem” Közhasznú Egyesületben koraszült anyákkal, 4 éve perinatális szaktanácsadóként.
Hiszem, hogy a koraszülés körül átéltekkel foglalkozni kell. Elengedhetetlen a feldolgozás, megértés és elfogadás folyamata.
Ehhez nagyon jó segítség a sorstárs közösség, a kísért csoportban lét.
A beszélgetések alatt megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül nyomasztó érzéseiddel, gondolataiddal. A történtek érzelmi feldolgozása lehetőséget teremt arra, hogy megkönnyebbülj és jóban tudj lenni a jelennel.
Létszám: 2- max. 6 fő
Online felület: Google Meet
Részvételi INGYENES, de jelentkezéshez kötött!
Jelentkezés és további információ: privátban, a Messengeren