Korababa kellékbörze

Kedves Korababás Anyuka! Kedves Anyuka!

Biztos megtapasztaltad vagy tapasztalod, hogy a koraszülött babádnak az időre született újszülött társaitól eltérő ruha, speciális eszköz igényei vannak illetve lehetnek.

Előfordulhat, hogy nem sikerül beszerezned, nem is tudod, hol keresd, vagy éppen nincs rá időd és pénzed, hogy utána járj.

Ezen az oldalon szeretnénk egy olyan ingyenes adatbázist létrehozni, amelyben tájékozódhatsz, hogy Egyesületünk rendelkezik-e a számodra szükséges dolgokkal (apró ruhácska 44-56-os méretben, egészségügyi kellékek, fejlesztő eszközök, kis súllyal született baba gondozását, ápolását segítő eszközök stb.), mellyel hozzájárulhatunk a Babád gondozásához, fejlődéséhez.

Az adatbázisban  feltüntetjük az egyéni kéréseket, igényeket is!

Kedves Látogató! Kedves Anyuka!

Szívesen vesszük a felajánlásokat, apró ruhákra, és a speciális kellékekre, eszközökre stb., ha már Kicsid kinőtte, vagy már nincs rá szüksége, de még használható és jó állapotban van! (“Te is örömmel fogadnád!”- mottóval.)

Anyukák! Továbbá szívesen vesszük, azokat a hasznos információkat, ötleteket, amelyekkel segíthetünk sorstárs anyukáknak a koraszülött babájuk, gyermekük ellátásában, gondozásában, ápolásában.

Ha látod, hallod, vagy használod és Nektek bevált, mondd el másoknak is!

Egymásnak köszönjük!

“Ruhacsomag a legkisebbeknek!”

 

A Manócsomag Közcélú Alapítvány un. manócsomagokat juttat el használatra koraszülött/kis súllyal született babák részére. Ingyen, hogy a szülőknek ne jelentsen pluszterhet a kisméretű ruhák beszerzése arra a rövid időszakra, amíg a gyerek az újszülött méretű ruhákba bele nem nő.

Pelenka Online – koraszülött méretű pelenkák házhozszállítással!

Ha koraszülött pelenkára van szükséged, akkor nem várhatsz!

Ezért vállaljuk, hogy megrendelésedet Budapesten még aznap, vagy másnap teljesítjük (fizetés szállításkor), egyéb településekre pedig postázzuk, szintén a megrendelés napján, vagy a következő munkanap! Postázás esetén a feladás utáni első munkanapon kapod meg az utánvétes csomagot!

Koraszülött pelenkákról részletes információ itt – klikk!