?

Erzsébet-program PÁLYÁZATOK

“Vár a pihenés” – Fogyatékossággal él? személyek részére és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesül!

Az Erzsébet-utalvány kibocsátására a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, míg forgalmazására annak egyszemélyes tulajdonában álló Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. jogosult.

Az Erzsébet-utalvány forgalmazásából realizálható eredmény kizárólag közfeladat ellátására, közjóra fordítható. A Kormány döntése szerint útjára indult az Erzsébet-program, azaz a szociális üdültetés és étkeztetés új rendszere.

Az Erzsébet-program első lépéseként 2 milliárd forint értékben pályázatot hirdettünk meg szociálisan hátrányos helyzetűek részére üdülésük, pihenésük, rekreációjuk elősegítésére. Így a nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők, a nagycsaládosok illetve a szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi munkavállalók támogatásban részesülhetnek üdülési szolgáltatás formájában.

A pályázati kiírás az alábbiakban megtekinthető. A kérelem benyújtásához szükséges adatlap január 16-tól február 29-ig nyújtható be.

“Élmény együtt”
Nagycsaládosok részére

“Vár a pihenés”
Fogyatékossággal él? személyek részére

Pályázati kiírás.

Pályázati adatlap.

Pályázók köre:

Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött fogyatékossággal élőszemély, aki fogyatékossági támogatásban és/vagy vakok személyi járadékában és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesül 2011. évben. Az elbírálásnál előnyt élvez az a pályázó, akinek havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a nettó 120.000 Ft-ot.

A pályázat keretében egy adatlapon egy fő pályázhat
“Pihen? gondoskodás”
Szociális, gyermekvédelmi és gyermekjóléti intézmények munkavállalói részére

Amennyiben további kérdése van, kérjük, forduljon Telefonos ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi telefonszámon, munkanapokon 8 és 16 óra között:
06 1 371 32 42