Társasjáték és Mese Családi Élménynap

Társasjáték és Mese Családi Élménynap

Programajánló!!!

Játék Nap A4 plakát KICSI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

A Babasarok programján a “Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület szakembereivel találkozhatnak az érdeklődők!

Babasarokról!

14,00- 19,00 Játszószőnyeg Babasarok   

játszószőnyegJátékok és mesekönyvek várják a Kicsiket!

 

 

.

.

Kisgyermekes szülőként állandó dilemma lehet, hogy mikor, mit, hogyan olvassunk vagy játszunk a cseperedő gyermekünkkel!

15,30 – 18,00 Babasarok Vendégei

🙂 Godnia Mónika gyógytornász, korai fejlesztő, Lóg a lába lóga.. mondókás könyv szerzője és nem mellesleg 4 gyermekes anyuka

Lógalába

.

.

Mónika segít eligazodni részben a szülők, nagyszülők, részben a szakemberek számára. Megismerhetik azokat a versikéket és a hozzájuk kapcsolódó játékokat, amelyek színesebbé, vidámabbá varázsolják a mindennapokat, lehetőséget adnak a bensőséges együttlétre, emellett az első találkozást jelentik anyanyelvünk szépségeivel.

16,00 órakor Lóg a lába lóga címmel

mondókás-játékos foglalkozásra várjuk a höcögni vágyókat!

.

.

.

.

🙂 Hajdu Ildikó pszichológus, 3 gyermekes anyuka

gyermekjátékIldikóval a korcsoportnak megfelelő “jó” játékokról, azok használatáról beszélgethetnek a szülők. Hasznos információt szerezhetünk a játék szerepéről, fontosságáról, mire figyeljünk szülőként a játékok megválasztásánál és a játék közben.

.

.

.

.

.

🙂 Rép Erika meseirónő a Répácska meséi című mesekönyv sorozat szerzője

 RépácskaA Mikulásról, háza népéről, és a mesebeli erdő északi részének lakóiról szóló kedves történet egy hatrészes sorozat első kötete. Egész évben aktuális, hiszen a szeretetről, a barátságról és az egymásról való törődéséről szól. A kis főhősök szerethetőségük miatt válhatnak a gyerekek kedvenceivé, kihívásaikat könnyen magukénak érezhetik, így szolgálva humoros, vagy éppen megható tanulsággal. A szereplők száma minden új kötetben bővül, ahogy a történetek is egyre komolyabb tanulsággal szolgálnak majd a kicsiknek.

 

 

 

 

 

 

.

.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Részvétel ingyenes!