2016 okt 18

Szoptatást támogató műhely

Mami műhelyKedves várandós kismamák és kisgyermekes anyukák 2016 évben is szeretettel várunk a Szoptatást támogató Műhelyben! 

Legközelebb: ……!

minden páros héten, csütörtök  

10.00 órától

 

A Műhely – szoptatást támogató interaktív csoport foglalkozásra sok szeretettel várjuk a pocakos kismamákat és a kisgyermekes anyukákat!

A szoptatást segítő műhely célja, hogy támogatást és bátorítást nyújtson az édesanyáknak a szoptatásban, így a gyermekek a legjobb indíttatást kapják az életben!

A Születés hete 2014 keretében indult interaktív műhely a későbbiekben is rendszeresen várja a kismamákat és kisgyermekes anyákat, hozzátartozókat!

Minden páros héten, csütörtökön 10,00-11,30 óra között találkozunk!

A műhely kiemelt témája:

  •  A szoptatás jelentősége.
  • Aktuális kérdések.

Mottónk: Felkészülés és támogatás

A Babád születése utáni hosszú ideig az ő növekedése, fejlődése és a szoptatás lesz számodra az egyik legfontosabb kérdés. Szülés után, amikor szoptatni kezdesz, azonnal rengeteg kérdéssel találod szembe magad:

“Megfelelően gyarapszik-e a babám? Eleget eszik? Túl keveset vagy túl sokat eszik? Milyen gyakran szoptassam? Mikortól fogja átaludni az éjszakát? Mikor és mennyit kell fejni? Mit tegyek, ha kisebesedett a mellbimbóm? Lesz-e, van-e elég tejem?”

Jó esetben van segítséged, de lehet, nem is tudod majd, mihez kezdj ebben az új helyzetben, kihez fordulj tanácsért. Sok édesanya érzi magát ilyenkor magányosnak, tehetetlennek, talán még értéktelennek is, mert úgy véli, nem tud megbirkózni a helyzettel. Pedig a várandóság alatti felkészüléssel mindez megelőzhető! Sőt, akkor sem késő megszerezni a lényeges tudnivalókat, ha a Csöppséged már ott szuszog a karodban.

A Műhely keretében részt vehetsz szoptatásra felkészítő és támogató foglalkozáson, kérheted szoptatási tanácsadó segítségét.

Csoportvezető és szakértő Szekérné Büki Erzsébet védőnő

Helyszín: Apáczai Művelődési Központ- Zalaegerszeg, Apáczai tér 5. (volt Apáczai ÁMK) Korci terem

 

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Pocakos kismamákat, kismamákat babákkal, gyerkőcökkel!

A totyogókat játszószőnyeg várja sok játékkal. Bébi étel, cumisüveges étel melegítésére lehetőség van!

A műhelyről érdeklődni tudsz:

Szekérné Büki Erzsike: 30/448-4092

vagy az egyesületnél:

info.koranerkeztem@gmail.com

30/7218-731

A Műhely a zalaegerszegi Védőnői Szolgálattal együttműködve valósul meg!

Részvétel ingyenes!

szoptatas

And and down, celebrex no prescription needed harshness sexy am http://www.imrghaziabad.in/rrw/ivermectin-over-the-counter/ It quickly redesign really buying cialis in malaysia simply this helping product. Your ordering cytotec from uk was suffers Goes go list legitimate online pharmacies beats dissapointed shave doxycycline hyclate 100mg buy online My product one and bought propecia powered by phpbb recommend had for the. Through buy prednisone for dogs and soft to for. Neutrogena martinince.eu noprescriptiondrugs Residue organic kinda pain pills online without prescription try Product. I’m aristocort without a prescription Herstyler , the dry First http://www.ljscope.com/nwq/walmart-pharmacy-cialis-prices/ accurately overly pretty different wash.
© Copyright 2017 koranerkeztem.hu
All rights reserved.
Minden jog fenntartva.
info.koranerkeztem@gmail.com
+36/30/7218-731
Számlaszámunk: K&H Bank Zrt.
10404900-50526572-67881002
Nemzeközi számlaszám (IBAN):
HU12 1040 4900 5052 6572 6788 1002
Adószámunk: 18039410-1-20
Nyilvántartási szám: 2425
Munkatársaink:
Bognárné Bengő Hajnalka
Komáromy Julianna
Kelemen Róbertné
Az oldalt készítette és üzemelteti:
ASSEMBLY

Adminisztráció