KoroKan kismama masszázs tréning pároknak

KoroKan kismama masszázs tréning pároknak

A Születés Hete keretében került megszervezésre először a tréning, mely igen nagy népszerűségnek örvendett! Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk, ha minél több Pocakos kismama élvezhetné a masszázs jótékony hatásait a partnerétől, így a későbbiekben is szervezünk hasonló tréninget! 

kismama masszázsA tréningen résztvevő párok (kismama+kísérő) megismerkedhetnek egy speciálisan kismamákra szabott energetikai masszázzsal, mely az örömteli várakozás néha nehéz hónapjait tehermentesítheti. A kísérők elsajátíthatnak néhány alapfogást, mellyel csökkenthetők az ízületi, derék- és hátfájdalmak, a stressz, javítják a vér- és nyirokkeringést és ellazítanak. A masszázs hatására a kismama általános közérzete javul.

A masszázsról többet megtudhattok: http://www.korokan-kismamamasszazs.hu/hu/fooldal.html

Tréner: Hadászi Ágnes, KoroKan masszőr (Aktív, Speciál, Kismama, Senior)

Gondolatok: “Volt szerencsém “megfigyelőként” részt venni a Születés Hete keretében megtartott KoroKan kismama masszázs tréningen… Meglepetés volt és nagy öröm, hogy milyen sok pár regisztrált. 🙂 !

A kezdeti feszélyezettség után, – ami a bátor kispapák arcán egyértelműen látható volt – hamar oldódott a hangulat.  Miután a kismamák kényelmesen elhelyezkedtek laza ruházatban a párjuknak elkezdődött a “tanulás”.  A mackós kezek eleinte nehezen találták a “ritmust”.  A kismamák rendre adták a visszajelzést: “finomabban!”, “ez nagyon jó érzés!”… és az apukák figyeltek és javítottak! Hamarosan összhang, egy különleges erő,  a szeretet és az öröm jelent meg az arcokon! Köszönet a kispapáknak, hogy “bevállalták”, ott voltak és, hogy ily módon is adni, tenni akarnak a párjukért! Beszéljenek a képek!”

bh

 Ha Nektek is kedvetek van kipróbálni bővebb információ:

 info.koranerkeztem@gmail.com  vagy 30/7218-731

 

 

IMG_0933 IMG_0934 IMG_0936 IMG_0937 IMG_0938 IMG_0939 IMG_0942

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.