Küldetés

Egyesületünk 2010-ben azzal a küldetéssel indult el útjára, hogy tevékenységével széleskörű segítséget és támogatást nyújtson a koraszülött babák és családjuk számára.

Azzal a céllal, hogy  a Zalaegerszeg és környékén világra jött és/vagy itt élő koraszülött gyermekeknek és családjuknak a megszületéstől kezdve folyamatos mentális és lelki támaszt és az életút folyamán felmerülő szakmai (egészségügyi, szociális, fejlesztési, oktatási, stb.) információt és tevékenységet, szolgáltatást nyújtson.

Az Egyesületet alapító Tagok tapasztalt “korásanyukák” és – koraszülött témában  jártas  – szakemberek.

Közös bennünk, hogy elkötelezettséget vállaltunk a koraszülött és/vagy beteg, fogyatékkal élő babák, gyermekek és családjuk életminőségének javításában.

Korán_érkeztem_logó_fekvő“Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület a Koraszülött Gyermekekért és Családjukért Alapszabálya 

Korán Érkeztem Alapszabálya 2014

Az Egyesületünk várja soraiba a korababás családokat! Anyukákat, apukákat, akik maguk is megjárták  és járják ezt a különleges utat.

Várjuk az Egyesületbe azokat a szakembereket, – bármely szakterületről, – akik elköteleződtek és tudásukat adva tenni szeretnének a koraszülött gyermekek és családjuk megsegítéséért!

Várjuk mindazokat a támogatókat, akik szimpatizálnak ügyünkkel és munkájukkal, adomámyaikkal hozzájárulnának a küldetés sikeres teljesítéséhez!

Tagságról:

Az Egyesület tagja lehet bármely természetes vagy jogi személy, aki az Egyesület céljával egyetért, az Egyesület Alapszabályát elfogadja, és a tagdíjat megfizeti. A tagsággal jogok és kötelezettségek járnak. (részletesen lásd: Alapszabály)

 Az Egyesület pártoló tagja lehet, aki az Egyesület céljaival egyetértve támogatja annak működését, céljai elérését és pártoló tagdíjat fizet. A pártoló tagság az Egyesületben tagsági jogokat és kötelezettségeket nem keletkeztet azzal a kivétellel, hogy a tiszteletbeli tag is jogosult a Közgyűlésen részt venni, felszólalni, véleményét az adott kérdéssel összefüggésben kinyilvánítani és javaslatot tenni, valamint egyben köteles az Alapszabály rendelkezéseit betartani és az Egyesület érdekeivel összhangban tevékenykedni.

 

Várjuk Önt is sorainkba!

Várunk Téged is az Egyesületünkbe!

Belépési Nyilatkozat

Aktuális

© Copyright 2017 koranerkeztem.hu
All rights reserved.
Minden jog fenntartva.
info.koranerkeztem@gmail.com
+36/30/7218-731
Számlaszámunk: K&H Bank Zrt.
10404900-50526572-67881002
Nemzeközi számlaszám (IBAN):
HU12 1040 4900 5052 6572 6788 1002
Adószámunk: 18039410-1-20
Nyilvántartási szám: 2425
Munkatársaink:
Bognárné Bengő Hajnalka
Komáromy Julianna
Kelemen Róbertné
Az oldalt készítette és üzemelteti:
ASSEMBLY

Adminisztráció